Услуги

Екипът на Нео Медия предлага следните услуги:

уеб дизайн, програмиране, хостинг и поддръжка на имиджови, корпоративни и институционални уеб сайтове, електронни магазини и продуктови каталози.

ИЗПОЛЗВАМЕ:

NEOCms - Система за управление на съдържание Със своята гъвкавост, скаларуемост, леснота на ползване, добра оптимизация за Google и отлична сигурност NeoCMS e удачно решение както за сайтове на общини и институции, така и за корпоративни клиенти. NeoCMS е авторска разработка на Нео Медия.

Уеб сайт/магазин с WordPress WordPress е отличен инструмент за изграждане на сайтове – от блогове до електрони магазини, в кратки срокове и в оптимални бюджетни рамки.

Hosting center NeoMediaСПЕЦИАЛИЗИРАНИ ХОСТИНГ УСЛУГИ

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди от качествен хостинг и да ви предложим оптимизирано ценово предложение.

В хостинг център Нео Медия се предлага специализирана хостинг услуга, която се характеризира с качествено различен подход и отговорност към разположените на сървърите на фирмата сайтове и клиентско съдържание.

Предлагаме специализирани хостинг решения за институции, корпоративен хостинг, колокация, споделен хостинг.

Графичен дизайн и фирмена идентичностГрафичен дизайн и
фирмена идентичност

Дизайнерите на Нео Медия ще изработят корпоративната визия за вашата фирма – лого дизайн, визитни картички, бланки, покани.

За нашите клиенти извършваме предпечатни услуги, заснемане, ретуш и обработка на изображения, колажи.

Oдит на сигурността на сайтOдит на сигурността
на сайт

Множество сайтове привидно работят добре, но съдържат в кода си опасни уязвимости, за които обикновено се разбира твърде късно.

Нео Медия предлага анализ и препоръки за подобряване на сигурността на системи за обновяване на съдържание, уеб базирани продукти и услуги и други.

Специализирани IT консултацииСпециализирани IT
консултации

Специалистите от Нео Медия извършват консултации в областта на уеб базираните технологии, сървърни решения, сигурност и сървърна инфраструктура.