За Нео Медия

Header_aboutСъздаденa през 2003 г. в гр. Добрич, Нео Mедия разработва уеб базирани системи и продукти за държавната и общинска администраци, корпоративни уеб сайтoве, електронни магазини, приложения за социални мрежи и мобилни устройства, дизайн и криейтив услуги.

HostingВ стремежа си да предложи завършена услуга на своите клиенти, Нео Медия създаде и разви през годините свой собствен хостинг център. Натрупаният опит в поддръжката му, обновяването на хардуерната база и постоянният мониторинг и актуализация на софтуера осигуряват добра платформа за развитие на собствени и чужди уеб базирани проекти – корпоративни уеб сайтoве, електронни магазини, приложения за социални мрежи и мобилни устройства, CRM платформи и други. Сайтовете и платформите, създадени от Нео Медия, са изградени със съвременни уеб технологии, с дизайн, който се стреми да бъде в крак със световните тенденции.

Използват се следните програмни езици, технологии и бази данни: Php 5, Xml, Ajax, javaScript, JQuery, HTML5, CSS3, REST, MySQL, PostgreSQL. Всички сайтове на Нео Медия, разработени от студиото, са са с интегрирана система за обновяване / управление на съдържание. Интегрират се публични CMS системи – WordPress, Magento и др, както и авторската разработка на фирмата – NeoCMS.

skillsЕкипът от дизайнерите, програмистите и администраторите на фирмата е с дългогодишен опит в изграждането и поддържането на интернет проекти и сървърни системи.

Нео Медия предлага своят опит под формата на консултации в областта на сървърните решения и сигурност. Нео Медия е член на Търговско промишлена палата Добрич, с която работим по редица международни проекти.